Aftenmenu

AFTEN KORT 

 

Julebord   

skal forudbestilles 

serveret over 3 omgange        minimum 2 personer       265,- per person

2 slags sild – laks med ræve sauce – æg med mayonnaise – fiske filet med remoulade

Hønsesalat med syltede asparges – lun leverpostej – ribbensteg med rødkål – frikadeller 

Ris a la manden med kirsebær sauce 

 

 FORRETTER

Koldrøget laks     155,-

Serveret med citron mayonnaise

Quiche med løg, bacon    115,-

Gruyere samt urtesalat

 

Fransk Løg suppe 115,-

Serveret med oste cruton

Svampe a la creme  155,-

Serveret på ristede brød med urtemix

 

BØRN

Friteret kyllinge lår    75,-

serveret med fritter og remo

Paneret fiskefilet   75,-

serveret med fritter og remoulade

  

HOVEDRETTER

Langtidsstegt oksestriploin  250 gr    215,-

Serveret med fritter, grøn salat samt hjemmerørt Bearnaise.

Sprødt svinebryst serveret med    175,-

Selleripure, syrnet kål samt sky sauce

Confiteret Andelår serveret med     165,-

Braiseret rødkål, kartoffel fondant samt skysauce

Pandestegt torsk serveret med    175,-

Pomme pure, marinerede rødbeder samt sennepssauce

Dagens ret   125 kr

 

DESSERT

Oste tallerken    95,-

m/ 3 slags oste samt årstidens garniture

Isbombe  105,-

med marcipan, nougat og marinerede frugt.

Tarte tatin    85,-

Serveret med creme fraiche

Chokolade kage med vanilje is   95,-

Samt karamel knas

Dagens kage 45,-

Bestil bord