Aftenmenu

AFTEN KORT

Serveres mellem kl 17-20
Fredag og lørdag til kl 21

Forretter

Klipfisk rørt med kartofler    115,-

og urter og serveret med cruditesalat

 

Tapas fad med Skagen skinke    245,-

Pølse, landterrin samt sylt

Skal bestilles til minimum 2 personer

 

Stegt kammusling serveret med   155,-

Syltet bær, svampe chips, fiske veloute samt dild olie

 

Vegetar ret :   som forret 95,-    som hovedret  175,-

Butterdejs pakker serveret med

Flødestuvet grønt og svampe

 

Børn

Friteret kyllinge lår    75,-

serveret med fritter og remo

Paneret fiskefilet   75,-

serveret med fritter og remoulade

 

Hovedretter.

 

Wienerschnitzel serveret med dreng   195,-

Bras kartofler, ærter samt skysovs

 

Kyllinge bryst serveret med    165,-

Flødestuvede majs, syltet hyben samt sæsonens grønt

 

Ribeye 250g med grove fritter,   215,-

 grøntsager og hjemmerørt bearnaisesauce.

 

Braiseret spoleben med svampeglace  145,-

Grov kartoffelmos samt Syltede tyttebær og urter

Dagens ret   125 kr

 

Dessert.

Oste tallerken    95,-

m/ 3 slags oste samt årstidens garniture

 

Unika Gammel knas   85,

Lun Øllebrød samt marineret bær

 

Friske og frosne bær, honning sorbet og pollen  155,-

Alt sammen fra Jystrup Møllegård

 

Mandeltærte serveret med   85,-

bær og creme fraiche

 

Vaniljeis med chokoladesauce   55,-

 

Dagens kage 45,-

Bestil bord