Aftenmenu

KUDSKEHUSET GENÅBNER D 21 APRIL

AFTEN KORT 

April-maj

 

 FORRETTER

Glaseret Brisler     95,-

Serveret på toast med krydderurtesalat

 

Tomatsuppe med klipfisk    75,-

Samt urteolie og fint snittet urtesalat

 

Rørt kalvetartar med urtesalat   95,-

Serveret med med æggeblomme og kartoffelchips

 

Forret Salat   95,-

Serveret med æg, bacon og croutoner

som hovedret 115,-

 

 

BØRN

Pølsemix    75,-

serveret med karry ketchup

 

Paneret fiskefilet   75,-

serveret med fritter og remoulade

 

  

HOVEDRETTER

Flamberet peberbøf af kalvefilet  200 gr    195,-

Serveret med sauteret kartofler, forårsgrønt samt pebersauce

 

Pocheret laks med fiskeveloute    175,-

samt smørpocheret kartofler og grønt

 

Paneret skaftekotelet   175,-

Sauteret kartofler, forårs grønt samt Romanesco sauce

 

Dagens ret   125 kr

 

 

DESSERT

Oste tallerken    95,-

m/ 3 slags oste samt årstidens garniture

 

Frugtsalat   65,-

med råcreme og chokolade

 

Vanilje is  65,-

med bær couli og hakket chokolade

 

Dagens kage 45,-

Bestil bord