Aftenmenu

AFTEN KORT

Serveres mellem kl 17-20
Fredag og lørdag til kl 21

FORRETTER
Rørt tartar m/ løg, peberrod, sennep 95,-
kapers og purløg

Enebær og Cognac gravad laks 105,-
m/ æbler og røget mayo samt ristet nødder

Land Terrin m/ ristede nødder, sennep 95,-
og bær kompot

HOVEDRETTER
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler 195,-
ærter, dreng samt skysovs

Helstegt kylling m/ kartofler, 155,-
agurke salat samt kompot og sky sauce

Dagens fisk med sæsonens garniture dagspris

Dagens ret 115,-

Fredag- lørdag serveres ugens 3 retters menu 295,-

Denne menu skal bestilles til hele bordet

DESSERT
Oste tallerken 95,-
m/ 3 slags oste og årstidens garniture

Gammeldags æblekage 55,-
m/ rasp, makroner og fløde

Appelsin fromage m/ gele 65,-
og nøddekaramel

Bestil bord