Aftenmenu

AFTEN KORT

Serveres mellem kl 17-20
Fredag og lørdag til kl 21

FORRETTER
Sauterede Aspargs serveret med  115,-
æg, rejer og krudderurtesalat

Krabbesalat med tomat, rødløg samt  145,-
purløgs mayonnaise og krydderurtesalat

Bøffelmozzarella serveret med   115,-
marinerede tomater samt basilikum salsa

Pebermakrel serveret med rygeost,   115,-
agurk, løg samt radiser og purløg

Gravet oksefilet med rødbedesyltet perleløg,   105,-
samt fermenteret hvidløgs mayonnaise og ristet nødder

Blåmuslinger dampede i IPA
løg samt frisk humle

Som forret  135,-      som hovedret  195,-

HOVEDRETTER
Helstegt Rødspætte serveret m/   dagspris
kartofler, friterede kapers, citron, dild og persillesovs

Paneret skaftekotelet med syrnet kål   175,-
løg, kartofler samt senneps sauce og stikkelsbærkompot

Ribeye 200gr med grove fritter   215,-
karotter samt bearnaise sauce

Braiseret spoleben   145,-
Serveret med svineglace samt forårs grønt

Salat med baluga linser og forårsgrønt  145,- 

Dagens ret   115,-

BØRN

Hakkebøf med ketchup  75,-
med håndskåret grovfritter

Paneret Fiskefilet 75,-
med håndskåret grovfritter og remoulade

DESSERTER

Oste tallerken 95,-
m/ 3 slags oste og årstidens garniture

Sukker syltede rabarber   85,-
med smør crumble, vanilje is samt marengs

Friske Jordbær   85,-
med koldskål og kammerjunker

Mandeltærte serveret med   85,-
stikkelsbær og creme fraiche

Vanilje is med chokolade sauce   55,-

Dagens kage 45,-

Bestil bord