April/Maj

3 retters menu

Vælg mellem nedstående forretter, hovedretter og desserter og sammensæt Jeres menu:

Forretter

  • Smør dampet Asparges med sprød bacon, serveret med urte mayonnaise og krydderurte salat
  • Rillette af røget makrel med agurk, radiser, purløg sam rygeost
  • Pandestegt kulmule med sauteret spinat, skalotter og rød peber dressing

Hovedretter

  • Langtidsstegt oksefilet med blomkåls pure samt saute af sæsonens grønt
  • Svinemørbrad med blomkålspure samt saute af små gulerødder og springløg, serveret med svineglace, skilt med purløgs olie
  • Braiseret lammeskank serveret med brændenælde pure, bagte cherry tomater samt løg og sky sauce.

Til hovedretten kan der vælges mellem følgende kartofler:

  • Kartoffelmos med springløg.
  • Ovnbagte kartofler med timian.
  • Hvide kartofler med smør og krydderurter.

Dessert

  • Rabarber trifli med råcreme og crumble
  • Cheesecake med æblekompot og skovsyre
  • Chokolade mousse med rabarber kompot.

295 kr per person børn mellem 3-12 år halv pris

Skal bestilles til minimum 10 personer

Vi tager selvfølgelig højde for gæster med allergier eller som er vegetarer, informer os blot i forvejen.

Vin

Vin pakke 1

  • Velkomst: Marquis de la tour, Blanc Brut, Loire, Frankrig
  • Hvidvin: Embla, Verdejo, Castilla La Mancha, Spanien 2018
  • Rødvin: La Playa, Cabernet Sauvignon, Estate Bottled, Colchagua Valley, Chile 2017
  • Dessert vin: Volpi, Moscato d’Asti, Pimonte, Italien 2018
  • Kaffe / te + 1 avec per person

235 kr per person

Vin pakke 2

  • Velkomst: Maison Albert Sounit, Caprice – Blanc de Blancs Brut, Bourgogne, Côte Chalonnaise, Frankrig
  • Hvidvin: Hillgrove Creek, Chardonnay, South Australia, Australien 2018
  • Rødvin: Hillgrove Creek, Shiraz, South Australia, Australien 2017
  • Dessert vin: Voület Casorzo, Fracchia, Piemonte , Italien 2018
  • Kaffe / te + 1 avec per person

285 kr per person

Man kan tilkøbe bar til efter middagen eller afregne efter forbrug af øl, sodavand samt spiritus.