Køkkenets åbningstider

Tirsdag – torsdag kl 11-15 og kl 17 -20
Fredag – lørdag kl 11-15 og kl 17 – 21
Søndag kl 11-15

Koncerter i haven

Kudskehuset åbner op for have koncerter!

Der er både fredags og søndags koncerter. Alle koncerter foregår ude i vores have i teltet, som alt efter vejret vil enten blive åbnet op eller lukket til.

Husk derfor påklædning efter vejret.

Fuldend dagen med at spise inden koncerten!

Bord bookes på tlf. 27297177

Billet købes via linket nederst på siden.


Kunstnere :

D. 11/6 Cæcilie Norby/Lars Danielsson Duo “Just the two of us” – Publikum kan se frem til fortolkninger af klassikere af bl.a. Cohen, Mitchell,
og Bowie samt improvisationer og egne kompositioner – alt fremført afvekslende, nytænkende og overdådigt musikalsk.

Start kl 20 varighed 2 x 45 minutter    220 kr per personD. 4/7  The Formænd – The Formænd er et lokalt 6-mands band (guitar, bas, trommer, rytmeguitar, keys + sangerinde) fra Ringsted/Tølløse, der udelukkende spiller glad, dansk 80’er-musik, der i den grad appellerer til dansefødder og stemmebånd!

Start kl 15:30  varighed ca. 2 timer – Til dette arrangement vil der, det godt vejr, være mulighed for at købe billet i døren.    150 kr per personD. 9/7 Linda Andrews –
  vinder af X-Factor, sangskriver, professionel sangerinde, vocal coach og dirigent.

Linda Andrews har udgivet 5 solo albums og solgt dobbelt platin med singlen “Det bedste til sidst”. Linda blev danmarkskendt da hun vandt X-Factor i 2009 og været på turné rundt i Danmark, Færøerne og Grønland.

Start kl 20 varighed 2 x 45 minutter   220 kr per personD. 18/7 Stig Møller Trio
 – Med Stig Møller Trio, er der en god mulighed for, at komme i den rette stemning, med de glade budskaber om kærlighed og en lang perlerække af hits fra rygsækken, som f.eks “Itsi-Bitsi”, “Herfra hvor vi står” og “Sikke´n dejlig dag”, leveret med små livsbekræftende anekdoter ved.
Stig Møller Trio består af de tre dygtige og livsglade musikanter: Stig Møller, Peter Ingemann og Grev Lyhne.

Start kl 15:30  varighed ca. 2 timer – Til dette arrangement vil der, det godt vejr, være mulighed for at købe billet i døren.   150 kr per personD. 1 august Chanda & Boomerang

Bandet spiller en skøn blanding af rock, country-rock, pop ballader og blues, hovedsagligt fra 70’er og 80’erne, dog med afstikkere til noget nyere/ældre – sagt på anden måde: her er noget for enhver smag. Og ja, selvom Chanda & Boomerang er et cover band, så har de lagt et krydderi af fortolkning, ind over alle numre. Brændstoffet er spilleglæde og den når helt ud over scenekanten.

Start kl 15:30 varighed ca. 2 x 45 minutter Denne koncert er gratisD. 6/8 Marie Carmen Koppel
 – Med sin store stemme fylder hun kirker, spillesteder og kulturhuse landet over, med intensitet, nærver og musikalitet på internationalt niveau og det er sikkert at Marie Carmen får de små nakkehår til at rejse sig med sin store indlevelse, tekniske formåen og musikalitet.

Start kl 20 varighed 2 x 45 minutter   220 kr per personD. 15/8 Jan og Jarl
Duoen Jarl og Jan! De 2 herre slår strengene an til en hyggelig eftermiddag med sang og musik af Johnny Cash, Elvis, Willy Nelson, Ray Charles og mange flere.
Det er bare helt igennem gode numre med gode tekster og velskrevet musik. Men det er også mere end det. Numrene har noget på hjertet, og deres temaer er tidløse. Rock, blues, country og crooner-musik, – gamle klassikere, der aldrig går i glemmebogen.
Start kl 15:30 varighed ca. 2 x 45 minutter Denne koncert er gratisD. 20/8 Julie Lindell
 – Julie har tidligere forkælet vores gæster med sin skønne stemme og vi er vildt glade for at kunne byde hende velkommen tilbage i teltet! Julie er professionel sanger, dirigent, sanglærer og sangskriver og er en af Danmarks absolut dygtigste og travleste gospelsangerinder!!!

Start kl 20 varighed 2 x 45 minutter  220 kr per person


D. 3/9
 Jasmin Gabay, – der blev landskendt, da hun i 2018 kom i finalen i Den store bagedyst, har ikke kun en passion for at bage, men også for at optræde med sin musik, skrive sange og lave podcasten Glad i låget.

Start kl 20 varighed 2 x 45 minutter    220 kr pr person


Drikkevarer kan købes enten i teltes bar eller indenfor i krostuen.

Billetsalget er startet, så tryk på “køb billet” og sikre dig til de hyggelige aftener.

Vi glæder os helt vildt til nogle skønne dage med lækkert musik.

Har du nogen
spørgsmål?

    KUDSKEHUSET 2019 APS

    Skjoldenæsvej 140, 4174 Jystrup

    Phone: +45 27297177