Frokost Menu

Vi bager selv både hvidt brød samt Rugbrødet som vi servere vores smørrebrød på!

FROKOST

 

Julebord

skal forudbestilles

serveret over 3 omgange        minimum 2 personer       265,- per person

2 slags sild – laks med ræve sauce – æg med mayonnaise – fiske filet med remoulade

Hønsesalat med syltede asparges – lun leverpostej – ribbensteg med rødkål – frikadeller

Ris a la manden med kirsebær sauce

 

SMØRREBRØD

Stegt sild    69,-

Serveret med sennep og løg samt dild

 

Paneret fiskefilet, på dagens fisk     79,-

Serveret på rugbrød med rejer og urtesalat

 

Æg og rejer   69,-

Serveret med citron mayonnaise samt urter

 

Hjemmelavet Hønsesalat   69,-

Serveret med jordskokke chips og urter

 

Svinesylte serveret på syltede løg   69,-

Grøn peberrods mayonnaise samt rødbede spirer

 

Hjemmelavet Anderilette    69,-

Serveret med løg og peberrod

 

Gammel ost    69,-

Med sky, løg, sennep og rom

 

LUNT

Confiteret Andelår serveret med    165,-

Braiserede rødkål, kartoffel fondant samt skysauce

 

Pariserbøf 200 gr 125,-

m/ hjemmelavet pickles, rødbede, rødløg, kapers, peberrod og æggeblomme

 

BØRN

Friteret kyllingelår    75,-

serveret med fritter og remo

 

Paneret fiskefilet   75,-

serveret med fritter og remoulade

 

DESSERT

Oste tallerken    95,-

m/ 3 slags oste samt årstidens garniture

 

Isbombe  105,-

Med marcipan, nougat og marinerede frugt

 

Tarte tatin  85,-

Serveret med creme fraiche

 

Chokolade kage med vanilje is   95,-

Samt karamel knas

 

Dagens kage 45,-

 

Æbleskiver med syltetøj og flormelis   35,-

Bestil bord