Januar/Februar/Marts

3 retters menu

Vælg mellem nedstående forretter, hovedretter og desserter og sammensæt din menu.

Forretter

  • Kylling erilette med svampe mayonnaise serveret på julesalat med estragon
  • Rørt torskerogn med skalotter, dild, citron samt kapers, serveret med rugbrøds chips
  • Saltet sej med salat af rodfrugter og sprøde hvedekerner

Hovedretter

  • Svinemørbrad med jordskokke pure og råmarinerede rødbeder, serveret med flødesauce
  • Lammekølle med rosenkål og bacon glaceret i honning, serveret med sky sauce tilsmagt med ramsløg
  • Langtidsstegt kalveculotte med selleripure, grønkål og rødløg, serveret med kalveglace.

Til hovedretten kan der vælges mellem følgende kartofler:

  • Kartoffelmos med springløg
  • Ovnbagte kartofler med timian
  • Hvide kartofler med smør og krydderurter

Dessert

  • Blomme trifli med chokolade og makron
  • Appelsin fromage med sprød crumble
  • Æbleskiver med syrlig kirsebær coulis og vanilje parfait

295 kr per person, børn mellem 3-12 år – halv pris.

Skal bestilles til minimum 10 personer.

Vi tager selvfølgelig højde for gæster med allergier, eller som er vegetarer, informer os blot i forvejen.

Drikkevarer

Lille drikkevare pakke gældende i 8 timer : 295 kr. per person :

  • Velkomstdrink
  • Små fadøl øl & husets vine samt softdrinks, under hele arrangementet
  • Kaffe / te + avec i en periode efter middagen
  • Efterfulgt af bar med øl, vin, sodavand

Den store drikkevarer pakke gældende i 8 timer : 375 kr per person:

  • Velkomstdrink
  • Flaskeøl & husets vine samt softdrinks, under hele arrangementet
  • Kaffe / te + avec i en periode efter middagen
  • Efterfulgt af bar med øl, vin, sodavand samt sjusser som GT ,Whisky/ginger, Rom/cola, Vodka/lemon Spiritus/mixvand

Begge pakker kan forlænges i timerne tillæg 50 kr pr gæst pr ekstra time .