Januar/Februar/Marts

3 retters menu

Vælg mellem nedstående forretter, hovedretter og desserter og sammensæt Jeres menu:

Forretter

  • Kylling erilette med svampe mayonnaise serveret på julesalat med estragon
  • Rørt torskerogn med skalotter, dild, citron samt kapers, serveret med rugbrøds chips
  • Saltet sej med salat af rodfrugter og sprøde hvedekerner

Hovedretter

  • Svinemørbrad med jordskokke pure og råmarinerede rødbeder, serveret med flødesauce
  • Lammekølle med rosenkål og bacon glaceret i honning, serveret med sky sauce tilsmagt med ramsløg
  • Langtids stegt kalveculotte med selleripure, grønkål og rødløg, serveret med kalveglace

Til hovedretten kan der vælges mellem følgende kartofler:

  • Kartoffelmos med springløg.
  • Ovnbagte kartofler med timian.
  • Hvide kartofler med smør og krydderurter.

Dessert

  • Blomme trifli med chokolade og makron
  • Appelsin fromage med sprød crumble
  • Æbleskiver med syrlig kirsebær coulis og vanilje parfait.

295 kr per person børn mellem 3-12 år halv pris

Skal bestilles til minimum 10 personer

Vi tager selvfølgelig højde for gæster med allergier eller som er vegetarer, informer os blot i forvejen.

Vin

Vin pakke 1

  • Velkomst : Marquis de la tour, Blanc Brut, Loire, Frankrig
  • Hvidvin : Embla, Verdejo, Castilla La Mancha, Spanien 2018
  • Rødvin : La Playa, Cabernet Sauvignon, Estate Bottled, Colchagua Valley, Chile 2017
  • Dessert vin : Volpi, Moscato d’Asti, Pimonte, Italien 2018
  • Kaffe / te + 1 avec per person

235 kr per person

Vin pakke 2

  • Velkomst : Maison Albert Sounit, Caprice – Blanc de Blancs Brut, Bourgogne, Côte Chalonnaise, Frankrig
  • Hvidvin : Hillgrove Creek, Chardonnay, South Australia, Australien 2018
  • Rødvin : Hillgrove Creek, Shiraz, South Australia, Australien 2017
  • Dessert vin : Voület Casorzo, Fracchia, Piemonte , Italien 2018
  • Kaffe / te + 1 avec per person

285 kr per person

Man kan tilkøbe bar til efter middagen eller afregne efter forbrug af øl, sodavand samt spiritus.