Kontakt os

Ønsker du at bestille bord, høre mere om restauranten, eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen eller på:

Tlf.: 27 29 71 77

Mail: info@kudskehuset.dk

OBS : Vi tjekker som udgangs punkt kun mail om formiddagen, så hvis det er bord bestilling til samme dag, skal I ringe direkte til restauranten!

Har I ikke fået svar inden for 48 timer efter Jeres henvendelse, så tjek om vores mail skulle være endt i Jeres spamfilter.

OBS Omstrukturering i Kudskehuset pr 25/9-22

Kære Alle skønne Gæster.

Kudskehuset er delt op i 2 forretninger.

  • A la carte forretning
  • Selskabs / event forretningen

I den ene har vi super travlt og har bookinger helt frem til 2027, den anden halter desværre en del.

A la carten fik ellers en vild start i sommeren 2020, da vi genåbnede efter den første nedlukning, men har derefter aldrig nået de tal som vi havde sat som mål.

Kampen med at drive en ny startet forretning samtidig med at verden blev ramt af Corona, tærrede både på pungen samt kræfterne. Vi har kæmpet med at få denne del op og kører optimalt og taget i mod både ris og ros og rettet til, der hvor det gav mening.

Denne sommer har været usædvanlig hård at komme igennem for a la carten.

Dette skyldes uden tvivl at mange vælger at spare på pengene, med de pris stigninger som er på alt, og det har vi stor forståelse for. Men igennem hele sommeren er vi gået ca. 200 gæster ned pr uge. Og det kan virkelig mærkes.

Den omsætning som vi skulle have for at a la carten kan holde sig kørene over vinteren + lukke det sidste hul efter Corona’en, er derfor ikke kommet i hus.

Vi har derfor taget valget at lukke ned for Ala carten for at kunne holde liv i selskabs og event forretningen.

Kudskehuset skal stadig være et sted der danner ramme om livets store dage, samt at vi holder fast i at lave Event’s som Julefest, Dame aften, Herre aften, øl smagninger osv.

Det betyder at Søndag D. 25/9 er sidste dag Kudskehuset holder åbent for almindeligt a la carte.

Herefter tager vi kun i mod private selskaber på minimum 20 personer.

Er man indehaver af et gavekort skal dette benyttes inden D. 25/9, eller man kan komme forbi og få kortet refunderet.

Disse nye tiltag er sendt ud til alle der har booket selskaber hos os efter D. 25/9-2022.

Vi siger kæmpe tak til alle Jer der har været forbi og støttet op om os og håber at I stadig har lyst til at komme til de forskellige Event’s vi holder, samt lade os danne ramme om Jeres private fester.

    KUDSKEHUSET 2019 APS

    Skjoldenæsvej 140, 4174 Jystrup

    Phone: +45 27297177