D. 18/7  Koncert med

Stig Møller Trio

Igen i år har vi den store fornøjelse at præsentere Stig Møller Trio, til udendørs koncert!

Vi annoncere på vores facebookside når vi åbner for billet salget.

OBS! Koncerten afholdes ude i haven ved vores telt. En billet giver adgang til haven, men garantere ikke plads i teltet ved dårligt vejr!

D. 18/7  kl 15:30 – ca. 17:00

Danmarks Nationalhippie Stig Møller
Der er sikkert mange, som husker flower powerens frontfigur eller Danmarks Nationalhippie Stig Møller. I dag står han i spidsen for Stig Møller Trio, som foruden ham selv består af Peter Ingemann, især kendt fra Skousen & Ingemann, men i høj grad også fra en lang række andre danske orkestre, samt Grev Lyhne på tromme.
Stig Møller har været en stor del af den danske musikscene siden begyndelsen af 1960’erne, hvor han begyndte sin karriere bl.a. som bassist i forskellige pigtrådsorkestre, herunder Les Rivals. Men inspireret af folkemusikken med Bob Dylan, som det store musikalske forbillede, skiftede han senere bassen ud med guitaren, som har været hans foretrukne instrument lige siden. Stig Møller spillede især en stor rolle i bandet Steppeulvene, men har derudover også haft sin egen solokarriere og spillet i en lang række bands med flere af Danmarks største musikere.
Peter Ingemann Spillede i 60’erne, bl.a. i gruppen UFO, og mere opsigtsvækkende i powertrioen Young Flowers. Han indledte et samarbejde med Niels Skousen i Skousen og Ingemann. Han var manden bag brancheorganisationen Musik & Lys. Spillede bl.a. også på Troels Triers soloplader og med Erik Grip. Var med på Kim Larsens Midt om Natten og senere keyboardspiller i Larsens gruppe, Bellami.
Grev Lyhne, blev landskendt trommeslager med børnerockbandet, Parkering Forbudt, i 1978-1981.
Startede “Børne Musik Kontakten” i 1979, der sammen med Børnebevægelsen i Danmark, stod bag Festivaller med Børnerock over hele Danmark. Bl.a. Odd Fellow Palæet, Cirkus Bygningen, KongresHuset, Marselisborg Hallen.
Var i en årrække foredragsholder for Danmarks Biblioteksskole, med “Børne & Ungdomskultur i Lokalsamfundet” som speciale.

Grev Lyhne blev gøglermusiker i 1987 sammen med Trubaduren Jan Ømfod fra Djursland, og skillingsvise sanger i Cirkus Mongo 1988-1990 og med på Next stop Sovjet i 1989. Derefter gøgl og udenlandsrejser med makkeren Dr. Bo (Århus) Et makkerskab der stadig kan opleves ved lejligheder. Grev Lyhne’s speciale som gøglermusikker er kun at spille på 1 lilletromme med whiskers på sin helt egen måde. . Energisk og med levende rytmer.

Billet 150,-
Drikkevarer kan købes enten i teltes bar eller indenfor i krostuen.
OBS baren i teltet modtager KUN kontanter og mobilpay!
Dankort modtages kun indendørs.
Ønsker man at spise frokost inden koncerten, kan der bookes bord på tlf. 27297177.
Husk at oplys at I skal til koncert.