D. 19/7 Stig Møllers trio koncert

120 kr per person

Søndag D. 19/7 afholder vi en lille sommer koncert, hvor Stig Møller, Peter Ingemann og Grev Lyhne kommer forbi og spiller i teltet.

Koncerten starter kl 15:30 og varer indtil kl 17.

Der vil være mulighed for at købe drikkevarer i baren, men da vi ikke kan have Dankort terminaler derude, vil der kun være mulighed for kontant betaling eller med mobilpay.
Det er selvfølgelig muligt at gå ind i baren i krostuen og betale med kort.

Kudskehuset er åbent for frokost gæster kl 11-15, så der er rig mulighed for at starte med en go frokost, inden man går over i teltet.
Der er begrænset billetter til salg, da vi vil være sikker på at alle kan få en sidde plads i teltet i tilfælde af dårligt vejr.
Skulle solen skinne fra en skyfri himmel, åbner vi op så der også er pladser på græsset og man kan betale entre i døren.

Køb billet her på hjemmesiden og ønsker man at booke bord til frokost inden, kan bord bestilles på 27297177 eller via info@kudskehuset.dk

Vi glæder os til en hyggelig søndag eftermiddag med go musik!

INFO!! FOR AT KUNNE AFHOLDE DENNE KONCERT, FØLGER VI DE RETNINGSLINJER DER ER OS PÅLAGT!

DVS AT ALLE GÆSTER SKAL SIDDE NED, UNDER HELE KONCERTEN,

MAN SIDDER KUN SAMMEN MED DEM MAN HAR BOOKET BILLET TIL, SÅ ER I EN DEL DER VIL SIDDE SAMMEN, SÅ SKAL BILLETTERNE KØBES PÅ EN GANG.

DER VIL VÆRE MINIMUM EN METER AFSTAND MELLEM JER OS DE NÆSTE GÆSTER.

VI KAN PÅ SELVE DAGEN AFVISE GÆSTER DER IKKE HAR FORUD BOOKET EN BILLET, HVIS VI IKKE HAR MULIGHED FOR AT ÅBNE OP TIL GRÆSPLÆNEN.

KØB BILLET